Nieuws

Corona maatregelen 15-12-2020:

LET OP: Helaas zal Hermans Tweewielers Bemmel ook van 15 december 2020 tot nader order winkeldeuren moeten sluiten n.a.v. de coronamaatregelen die ons van overheidswege zijn opgelegd.
De winkel is vanaf 2 maart op afspraak open. Wilt u een nieuwe fiets komen bekijken of wenst informatie te ontvangen kunt u telefonisch een afspraak maken.

De werkplaats is open voor reparatie, service én onderhoud.

U kunt uw fiets ter reparatie bij ons aanbieden via de werkplaats. Ook onze haal- en brengservice blijft actief! Hier kunt u gewoon op rekenen, wij komen dan bij u langs met de onderdelen die u nodig heeft of halen uw fiets of onderdelen op voor reparatie.

Voor vragen of voor het maken van een afspraak bel (0481 – 461 588) of mail ons gerust (info@hermans-fietsen.nl).


Gratis haal- en brengserviceHaal- en brengservice

Gratis haal- en brengservice in héél Lingewaard voor fiets en scooterreparaties. Als uw fiets of scooter een reparatie of onderhoud nodig heeft, halen en brengen wij hem gratis!
Voordat we beginnen geven we altijd een schatting van de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Na akkoord, zorgen wij voor een vakkundige reparatie en/of onderhoud. Uw fiets of scooter halen we op het afgesproken tijdstip op en brengen hem weer keurig terug. U kunt pinnen of contant betalen.


Koopavonden

Wij hebben geen koopavonden in de maanden oktober, november, december, januari en februari.