Fietsen


Wij bieden u een uitgebreid assortiment elektrische fietsen, stadsfietsen, toerfietsen, sportfietsen, mountainbikes, racefietsen, transportfietsen en kinderfietsen. Kortom welk type fiets u ook zoekt, bij ons bent u aan het juiste adres.

De grote A-merken onder één dak
Wij zijn dealer van A-fietsmerken zoals Cortina, Gazelle, Giant, Koga, Loekie, Vogue, Merida en Sparta.

Alles over elektrisch fietsen
Als erkend BOVAG fietsbedrijf vertellen wij u graag alles over de elektrische fiets (E-bike). U kunt bij ons terecht voor onafhankelijke informatie maar bent bij ons ook aan het juiste adres als u zich oriënteert op de aankoop van een E-bike. Inmiddels is 1 op de 5 verkochte nieuwe fietsen een E-bike. Kom ook langs voor een proefrit en ervaar het plezier van elektrisch fietsen!

Een Speedbike is…
Dé oplossing als 25 km/u niet hard genoeg gaat. Werk je iets verder van huis en wil je toch sportief bezig zijn? Dan is de speedbike ideaal! Je komt niet meer bezweet aan op je werk en je bent toch sportief bezig. En daarnaast natuurlijk niet onbelangrijk; de tweede auto kan de deur uit. Behalve dat het goed is voor de portemonnee, bespaar je dus ook het milieu. Het grootste voordeel is echter dat je snel op je plek van bestemming bent, want je fietst zo langs de file voor het stoplicht en door de krachtige aandrijving kun je snelheden bereiken tot wel 45 km/u.

 

Klik hier voor alle electrischefietsen

 

 

 

Klik hier voor alle kinderfietsen

 

 

Klik hier voor alle lifestyle & stadsfietsen

 

 

 

Klik hier voor alle sportieve-tourfietsen

 

Klik hier voor alle transportfietsen