Elektrische fietsen


Lange afstanden fietsen kan perfect op een elektrische fiets, ook wel e-bike genoemd. Daarnaast is de e-bike een fantastische manier om in beweging te blijven voor mensen die dat niet kunnen of mogen, want met de geruisloze motor heeft u altijd de wind in de rug.

De elektrische fiets wordt steeds populairder, ook bij schooljeugd die vanaf buitengebieden naar school moeten fietsen en er komen dagelijks in Nederland nieuwe oplaadpunten bij. Onder het genot van een kopje koffie de fiets opladen? Het kan tegenwoordig al op veel plaatsen en maakt een fietstocht nog leuker.

Er zijn al e-bikes met een actieradius van maar liefst 150 kilometer! Het is de fiets van de toekomst en een milieuvriendelijke manier van actief bewegen, omdat de accu gerecycled kan worden.

Bent u benieuwd of wilt u zich oriƫnteren of een elektrische fiets iets voor u is? Wij verkopen e-bikes van de merken Gazelle, Giant, Koga, Cortina, vanDijck en Vogue.Kom gerust langs voor informatie en een proefrit. In verband met de coronamaatregelen is het verstandig om een afspraak te maken via info@hermans-fietsen.nl of telefonisch via 0418-461558, dan hoeft u niet te wachten en nemen we de tijd om u goed en volledig te informeren.

worden. Kortom, de fiets van de toekomst. Kom eens langs en maak een proefrit op een elektrische Gazelle, Giant, Koga, Cortina, vanDijck of Vogue.

Meer weten ? Neem dan contact op!