• Haal en breng service
Service


Reparaties: snel en vakkundig

Fietsreparatie en scooterreparatie met garantie

Wij repareren uw fiets of scooter altijd vakkundig, ongeacht de leeftijd en het merk en bovendien met garantie! Bij iedere reparatie geven wij vooraf een schatting van de kosten, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. In onze winkel accepteren zowel contante als pinbetalingen.

Winter- / Voorjaarsbeurt vanaf € 59,-
bij Hermans Fietsen Bemmel

Steeds meer Nederlanders kiezen ook in de winter voor de fiets. Maar dan is het wel belangrijk dat uw fiets klaar is voor de omstandigheden van de herfst, winter en het voorjaar (regen, sneeuw, ijzel, pekel, vuil etc.) zodat u weer veilig de weg op kunt.

Verlichting: 
Zien en gezien worden. Het eerste en misschien wel het allerbelangrijkste in deze donkere dagen is de verlichting van uw fiets. Zorg dat deze in orde is en denk ook eens aan extra verlichting op uw lichaam.

Voorkom valpartijen bij natte en gladde omstandigheden
Het blijft altijd oppassen op een fiets bij gladheid. Om een valpartij te voorkomen zijn er enkele tips:

  • Zet je zadel wat lager, zo kunt u beter met uw voeten bij de grond
  • Blijf ver genoeg van stoepranden en houd voldoende afstand van medeweggebruikers
  • Houd altijd twee handen aan het stuur  en rem voorzichtig
  • Zet de ondersteuning van uw elektrische fiets laag zodat uw wielen niet gaan slippen

Bescherm uw fiets tegen vuil en pekel
In de herfst en winter heb je te maken met modder, pekel en water. Met name pekel/zout is zeer slecht voor uw (elektrische) fiets. Maak je fiets regelmatig schoon of laat hem door ons schoonmaken bij een service- en onderhoudsbeurt. Er zijn ook sprays verkrijgbaar om uw fiets extra te beschermen. Ook de ketting en de tandwielen zijn gevoelig voor vuil en pekel. Laat ook deze bewegende delen regelmatig schoonmaken en invetten.

Winterbanden voor de fiets
Automobilisten wisselen massaal van zomer- naar winterbanden. Er bestaan inmiddels ook winterbanden voor de fiets. Het voordeel hiervan is, net als bij de auto, een betere wegligging en betere grip. Met name voor de groep mensen die door weer en wind hun woon- werkverkeer aflegt (vaak op de snellere e-bikes) is een winterband het overwegen waard.

Winterbeurt
Wat voor een fiets u ook heeft, onderhoud is natuurlijk erg belangrijk. Zeker in de winterperiode en in het voorjaar. In de winter heeft uw fiets gewoonweg extra veel te lijden. Regen, wind, pekel, vuil en kou zijn een aanslag op uw fiets. Met goed preventief onderhoud voorkomt u onnodige slijtage en verkleint u de kans op problemen.

In de wintermaanden (tot eind maart 2021) hebben wij een speciale aanbieding voor een winterbeurt voor uw fiets.

Op het moment dat u uw fiets komt brengen wordt in overleg bekeken welke onderdelen verder aan vervanging toe zijn, zodat u van te voren een duidelijk overzicht van de kosten heeft, Mochten we tijdens de winterbeurt nog opmerkelijke zaken tegenkomen dan nemen we contact met u op om te overleggen.

Kom langs bij Hermans Fietsen in Bemmel (werkplaats) met uw fiets of neem contact met ons op om gebruik te maken van onze gratis haal- en brengservice.

Winterbeurt

  • Algehele controle én afstelling van onderdelen zoals banden, ketting, remkabel, verlichting, versnelling, velgen, spaken en software (e-bike)
  • Gehele poetsbeurt incl. beschermingsbehandeling van de verschillende onderdelen, stellen en smeren van bewegende delen.

Gewone fiets € 59,-

Derailleurfiets € 79,-

Elektrische fiets € 89,-

Deze actie geldt tot maart 2021…!

Quick Service

Quick Service voor kleine reparaties

Voor kleine reparaties hebben wij een Quick Service. Terwijl u van een kopje koffie of thee geniet, repareren wij uw fiets, snel én goed!

Gratis haal- en brengservice in héél Lingewaard voor fiets en scooterreparaties

Als uw fiets of scooter een reparatie of onderhoud nodig heeft, halen wij hem gratis op!

Voordat we beginnen geven we altijd een schatting van de kosten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Na akkoord, zorgen wij voor een vakkundige reparatie en/of onderhoud én we brengen uw fiets of scooter ook weer netjes thuis. Ook bij bezorgen kunt u pinnen of contant betalen.