• Haal en breng service
Over Ons


Al ruim 60 jaar vakmanschap

Hermans Tweewielers in Bemmel is een heus begrip in de regio. Wij verkopen al ruim 60 jaar fietsen en scooters.

In 1958 startte Gijsbertus Hermans op 23 jarige leeftijd zijn eigen tweewielerzaak in Sluiskil, Zeeuws-Vlaanderen. In februari 1959 vertrok ook zijn vrouw Riet naar Zeeland en voegde zich bij haar man om samen de zaak te runnen. Na een aantal jaren hadden zij de wens om terug te keren naar hun geboortestreek en in november 1962 verhuisden zijn de fietswinkel naar de Dorpsstraat in Bemmel, waar de winkel nog steeds is gevestigd.

Dochter Marlouis nam samen met haar man Henk Knorth op 1 januari 1996 het roer van Riet en Bertus. Sindsdien zijn er veel aanpassingen gedaan aan het pand en de formule van de winkel. Zo hebben de verschillende productgroepen fietsen, scooters, onderdelen en accessoires een eigen plekje gekregen in de winkel.

Naast Marlouis en Henk is vakman Teun Schaars een vertrouwd gezicht bij Hermans Tweewielers. Jacky van Eck en Jay-cé Walraven zijn de monteurs die de fietsen en scooters onder handen nemen, en verkoper Joren van Mook maakt het team compleet.

We verwelkomen u graag in onze winkel. Als team zorgen wij ervoor dat u er zorgeloos op uit kunt met uw fiets of scooter!