• Haal en breng service
Over Ons


Hermans Tweewielers is een begrip in de regio waar al ruim 60 jaar fietsen en scooters verkocht worden. In 1958 is Gijsbertus Hermans, op 23 jarige leeftijd, zijn eigen tweewielerzaak gestart in Sluiskil, Zeeuws-Vlaanderen. Vanaf februari 1959 is zijn vrouw Riet ook naar Zeeland vertrokken om samen de zaak voort te zetten.

In november 1962 zijn zij naar de Dorpsstraat in Bemmel verhuisd. Terug in hun geboortestreek naar het pand waarin de zaak nog steeds gevestigd is.

Op 1 januari 1996 hebben Riet en Bertus Hermans de zaak overgedaan aan dochter Marlouis en haar man Henk Knorth. In die jaren zijn er ook veel aanpassingen aan het pand gedaan zodat de verkoop van vuurwerk kan blijven doorgaan en dat de diverse soorten fietsen, scooters, onderdelen en accessoires een eigen plekje in de zaak hebben. Gelukkig is er ook versterking gekomen van buitenaf. Vince Weerden is een vertrouwd gezicht bij Hermans Tweewielers en is een echte vakman. Daarnaast staat er nog een monteur in de werkplaats die de fietsen en scooters onderhanden neemt, Jacky van Eck.

Als team laten wij u genieten van uw fiets of scooter, gekocht bij en/of in onderhoud bij Hermans Tweewielers.